Kirjoittajat

Reija Wihinen
Reija on koulutettu ammattijärjestäjä, vertaisvalmentaja ja toimivan arjen monitoiminainen. Hän pyörittää yritystä Elokuun Tila ja haluaa palveluillaan auttaa tavallisia suomalaisia voimaan hyvin juuri heidän yksilöllisessä arjessaan, joko kotona tai työpaikalla.

Sandy Talarmo
Näkökulmia sujuvaan, selkeään, merkitykselliseen arkeen – luovuudella. Olemisen ja tekemisen perustana ovat luottamus elämään, lempeä yhteys itseen, innostuminen ja toteuttamisen riemu. Sandy toimii omassa yrityksessään LCF Life Coachina, yrittäjien sparraajana, luovana valmentajana ja ammattijärjestäjänä.

Mirkka-Maaria Niskanen
Miten katsot itseäsi, miten katsot elämää? Mirkka-Maaria on todellisuuden löytöretkeilijä, joka kirjoittaa tietoisesta kokemisesta, elämän kauneudesta ja yhteydestä omaan sisimpään. Yrityksensä Miridiumin kautta Mirkka-Maaria tarjoaa luovan havainnoinnin ryhmävalmennuksia ja koulutuksia.

Sini Rantama
Business & Life Coach Sini Rantama auttaa jokaista löytämään omat voimavaransa innostavissa yksilö- ja ryhmävalmennuksissa. Sini työskentelee hyvinvointi- ja työyhteisövalmentajana perustamassaan Hyvinvointiluotsi Oy:ssä. Erityisenä sydämenasiana on työhyvinvointi, johon Sinin mukaan saadaan lisää hyvää sykettä esimerkiksi vahvistamalla myönteistä vuorovaikutusta työpaikalla.

Outi Pakarinen
Outi tituleeraa itseään vaatetusalan sekatyöläiseksi. Junantuoma Joensuun kasvatti on asunut Espoossa jo useamman vuoden, mutta karjalainen mentaliteetti istuu sitkeästi matkassa. Useamman vuoden vaatetus- ja tekstiilialalla työskennelleenä hän päätti tehdä asiat toisin ja aloitti uimisen vastavirtaan, näin sai alkunsa Kude Design Oy. Idea omaan yritykseen on saanut alkunsa Outin henkilökohtaisesta kapinasta kertakäytökulttuuria ja tylsää elämää vastaan.

Anneli Halme
Anneli Halme on tuore hyvinvointialan yrittäjä Tampereelta. Aito halu auttaa ihmistä sekä intohimo musiikkiin ohjailee hänen valintojansa elämässä. Anneli pohtii kirjoituksissaan kehon fyysisyyden, mielen monimuotoisuuden, luovuuden sekä ”elämä on laiffii”-asenteen kohtaamisia.

Merja Valve
Merja Valve eli joogaava musiikin maisteri tarjoaa hyvinvointia luovin menetelmin. Hänellä on jäänyt saksofoni tässä tuiskeessa taka-alalle ja tilalle on tullut jooga, äänijooga, Vedic Art, hoidot sekä kurssit ja koulutukset. Hän haluaa yrityksellään ValveWellness tuoda yleiseen tietoisuuteen, miten äänen, maalauksen ja liikkeen avulla voi lisätä omaa hyvinvointia sekä itsetuntemusta. Hän on kirjoittamassa myös e-kirjaa äänen vaikutuksesta hyvinvointiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s