Ihana loma!

MerjaValve_550

Ihana mökkiviikko on takana. Tällä kertaa ei päässyt nauttimaan lämpöisestä auringosta ja grillaamaan itseään lämpösäteilyjen hellässä hoivassa. Ei, ei; keli oli aivan muuta. Yhtenä päivänä satoi rakeita ja muutenkin koko viikko oli vilakkaa.
Tällä kertaa sitä sitten saikin katsella ikkunasta kaunista järvimaisemaa. Takkatulen tuijotus vei myös ihanasti meditatiiviseen tilaan ja saunan jälkeen tosi kylmä järvivesi herätti koko kehon.

Minulle oli mielenkiintoista huomata, että nautin mökkielämän rauhasta yhtä paljon nyt kuin aurinkoisinakin lomaviikkoina.  Luonto ja hiljaisuus tekivät hyvää sielulle. Olo oli skarpimpi kuin kuumien auringossa vietettyjen päivien jälkeen. Luonto ravitsi ja oli helppo käyttää aikaa meditointiin ja kirjoittamiseen.

Miten sinä haluat viettää lomasi? Onko lomasi pilalla, jos aurinko ei paistakaan vai lomailetko mielelläsi säässä kuin säässä? Selvähän se, että suomalaiset kaipaavat lämpöä pitkän ja kylmän talven jälkeen, mutta miksi pilata elämäänsä voivottelulla? Tosiasioiden hyväksyminen ja nauttiminen elämästä juuri niin kuin se kulloinkin on tuo läsnäolevaan tilaan. Tällöin olet väkevämmin hetkessä kiinni. Aistit herkkinä luonnon äänimaisemassa saa kokemaan hiljaisuutta.

Vietätkö sinä lomasi matkaamalla aurinkoon vai nautitko mökkimaisemasta kelissä kuin kelissä? Vai oletko niitä ihmisiä, jotka haluavat osallistua retriittiin tai johonkin tapahtumaan saaden siitä paukkuja pitkälle talveen.

Järjestän Johanna Hyrkäksen kanssa ”Heittäydy ääneen-retriitin”, minne voit tulla nauttimaan maaseudun rauhasta sekä ohjatusta ääni-ja tanssimeditaatiosta.

Saat aloittaa aamusi hoivaavin ja lempeiden äänien herättäessä kehoasi sisäisen viisautesi lähteille. Illalla sitten tanssimme navetan ylisillä. Retriitin vetäjät Johanna Hyrkäs, Out of Control ja Merja Valve, joogaava musiikinmaisteri ovat sinua varten koko retriitin ajan. Retriitti avaa tilaa sinulle olla sinä. Yhdistämme kaksi niin voimallista metodia kuin ääni ja Access yhteen. Nämä takaavat, että tunnet olosi tämän pidennetyn viikonlopun jälkeen uudestisyntyneeksi ja saat voimia arkeesi enemmän kuin löhölomalla.

Tule siis kokemaan ”Heittäydy ääneen-retriitti” Tullaksesi mukaan sinun ei tarvitse osata mitään. Voit tulla sellaisena kuin olet iloiseen porukkaamme.

Mainokset
Kategoria(t): Merja Valve Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s