Huh hellettä?

Kesän säähän ladataan paljon odotuksia. Unelmissamme aurinko paistaa, pieni virkistävä tuulenvire pyyhkäisee kasvoja, voi uida järvessä ja kuivatella kuumalla hiekalla. Tällaisena päivänä voi laittaa ylleen hellemekon ja sandaalit. Onko kesää jos hellettä ei tulekaan?

Kesä on kesä joka tapauksessa, kunhan pukeutuu sään mukaisesti. Varustautumalla kunnolla ja pitämällä mukana muutoksen mahdollisuuden voi koleastakin kesäsäästä nauttia. Kaikki on kiinni asenteesta ja siitä ettei jalat kastu. Säästä valittamalla voi pilata koko päivän. Etsimällä positiivisen kulman säähän ja pukeutumiseen, sadevaatteet ja sade voivatkin tuntua täydellisiltä kukkamekon sijaan. Punaiset kumisaappaani saavat sateisena päivänä suuni hymyyn. Hupullinen kuoritakkini on täydellinen tuulisella säällä.

Säämme on hyvin monimuotoinen ja ulkoilijakansana meidän on myös varauduttava erilaisiin sääoloihin sekä toimintoihin. Olen hullaantunut käymään marjametsällä ja joka vuosi minua kiusaavat itikat metsässä todella pahasti. Varustautuminen on kaiken a ja o, kuten kuvasta näkyy. Itikkahattu on täydellinen asuste marjametsälle! Tämänkertainen kuva ei ole kaunis eikä sen ole tarkoitus herätellä visuaalisia elämyksiä. Kuvalla haluan toivottaa hyvää kesää ja muistuttaa lyhyestä kesästämme. Nauttikaa siitä täysin siemauksin, säästä kuin säästä.

marjametsällä

Mainokset
Kategoria(t): Outi Pakarinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s