Kuvakulmia arkeen

Sunday.

Oikaisen itseni hetkeksi sohvalle puhelin kädessäni. Ajattelen vilkaista hieman kavereiden kuulumisia Facebookista. Katseeni jää kuitenkin pöydän ääressä Legoilla rakentelevaan lapseen. Lattialla on aiemmassa leikissä silputtu pakastepussi, vappupallot sinnittelevät edelleen huoneen nurkassa. Kuinka kauniisti kesäinen aurinko valaisee tämän näkymän, juuri tästä kuvakulmasta. Ihana rauha, niin sunnuntai.

Muun muassa tätä on arjen valokuvaaminen, ainakin minulle. Olemista ja huomaamista, kiitollisuutta tästä hetkestä. Kaikki tämä onnistuu myös ilman kameraa, mutta kun en vielä valokuvannut arkea, en malttanut samalla tavalla pysähtyä katsomaan ja näkemään.

Valokuvaaminen antaa konkreettisen mahdollisuuden tarkastella asioita eri kulmista, mahdollisuuden ottaa etäisyyttä ja astua lähemmäksi, nähdä kokonaisuuksia ja huomata yksityiskohtia. Miten upea tapa tarkastella jokapäiväistä elämää ja pohtia omaa suhdettaan siihen.

Sittemmin näkemisestä on tullut ilahduttava tapa silloinkin, kun en ole aikeissa ottaa kuvia. Näen eri tavalla kuin ennen ja nautin siitä. Näkemisestä ja tuntemisesta on kuvaamisen myötä tullut tallentamista tärkeämpää.


Aiheesta kiinnostuneille
Kuvakulmia arkeen, vaihtelua valokuviin

Mainokset

Tietoja Sandy Talarmo

Vihkokaupan Sandy. Olen myös koulutettu life coach ja pienyrittäjien mentori. Kaiken tekemiseni ytimessä on ilo, selkeys ja uskallus elää omalta tuntuvaa elämää.
Kategoria(t): Sandy Talarmo Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s