Sohva

Sohva Kahdelle yrittäjälle pitämässäni yhteisvalmennuksessa tuli puheeksi oleminen ilman, että tekee mitään. Kuinka vaikeaa se voikaan olla, ja kuinka tärkeää kuitenkin olisi välillä osata vain olla, hyvällä omallatunnolla.

Toinen yrittäjistä kertoi, ettei ole koskaan ollut istuskelevaa tyyppiä. Aina on ollut joku puuha, mihin on tuntunut tarpeellisemmalta ryhtyä. Sitten kotiin hankittiin uusi sohva, joka houkutteli istahtamaan useammin. Sohvalla istuskellessa ajatukset alkoivat erottua uudella tavalla ja toivat mukanaan yllättäviäkin kysymyksiä. Onko tämä edelleen sitä työtä, jota haluan tehdä? Tästä kysymyksestä alkoi muutos.

Meillä jokaisella on ne meille tutut tavat toimia arjessa. Samaan tapaan päivän aikana ajattelemistamme kymmenistä tuhansista ajatuksista valtaosa on samoja ajatuksia kuin muinakin päivinä. Kuitenkin, kun muutamme jotain omassa toiminnassamme, myös ajatukset lähtevät uusille urille.

Sohvalle istahtaessa kaikenlainen puuhailu väistyy ja itsensä kuuntelemiselle tulee tilaa. Kun malttaa kuunnella itseään, viestit ovat selkeämpiä, kirkkaampia ja joskus aivan erilaisia kuin ajatukset, joita on vanhasta tottumuksesta pyöritellyt mielessään. Sen vuoksi uusien ajatusten vastaanottamiseen tarvitaan aina ripaus rohkeutta ja seikkailumieltä.

Mitähän tapahtuisi, jos antaisit itsesi istahtaa sohvalle kaikessa rauhassa hieman useammin?

Ole, missä tahansa
Sohvatarinan kertomiseen on pyydetty lupa.

Mainokset

Tietoja Sandy Talarmo

Vihkokaupan Sandy. Olen myös koulutettu life coach ja pienyrittäjien mentori. Kaiken tekemiseni ytimessä on ilo, selkeys ja uskallus elää omalta tuntuvaa elämää.
Kategoria(t): Sandy Talarmo Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s